Wie ben ik?

Mijn naam is Tina Venter en sinds 2012 heb ik een massage, Shiatsu en Thai Yoga praktijk in Leeuwarden.  De reden waarom ik massage therapeut ben geworden is dat ik zelf lichamelijke klachten had. Voorheen werkte ik op kantoor. Doordat ik de hele dag beeldscherm werk deed, ontwikkelde ik in de loop der jaren door de vele stress nek, schouder en rugklachten. Ik zat voornamelijk in mijn hoofd en negeerde de signalen die mijn lichaam aangaf.

“IK ERVOER HEEL VEEL STRESS”

Na een zoektocht van bijna 10 jaar kwam ik bij een Shiatsu therapeut terecht. Deze therapeut ging mij klachtgericht op de energiebanen behandelen en zij zorgde ervoor dat de energie weer ongehinderd door mijn lichaam ging stromen. Ik begon mij weer energiek en vitaal te voelen. Omdat ik hierdoor gefascineerd werd, besloot ik om de opleiding tot Shiatsu en massagetherapeut te gaan volgen. Dit was de mooiste stap in mijn leven. Mijn leven is hierdoor totaal veranderd. Nadat ik de opleiding tot manueel praktizijn heb voltooid, heb ik mijn diploma HBO medische basiskennis gehaald. Sinds 2012 ben ik zelfstandig ondernemer en heb sindsdien mijn praktijk verder uitgebouwd.

“EEN GROTE STAP TOT VERANDERING”

Na verscheidene aanvullende trainingen te hebben gevolgd kwam ik tijdens een deep tissue massage training een collega tegen die de Thai Yoga massage opleiding heeft gedaan. Hij liet mij een aantal strekkingen zien en ik was helemaal verkocht. Wat een vrijheid van bewegen op de mat. Ik was hier steeds naar op zoek. Ik ben direct de volgende dag op de www.ThaiYogaMassage.nl website van lerares Tirza Bottema gaan kijken. Na twee introductie cursussen heb ik de stap gezet om met de opleiding tot ThaiYoga therapeut te beginnen.

“GROTE VRIJHEID IN LICHAAM EN GEEST”

Sindsdien heb ik niet meer omgekeken. Wat een reis heb ik de afgelopen 3 jaar afgelegd en wat een vreugde heb ik tijdens de lessen mogen ervaren. Inmiddels ben ik sinds kort afgestudeerd en ben ik in het bezit van een 3 jarige HBO diploma ThaiYoga therapeut. Ik ben enorm in mijn eigen ontwikkeling gegroeid en dit dankzij de geweldige leerzame lessen van Tirza. De opleiding heeft voor verdieping van mijn kennis gezorgd en ik wil dit dan ook graag uitdragen in mijn behandelingen richting mijn cliënten. Wil jij ook meer vrijheid in lichaam en geest ervaren? Kom dan een keer bij mij op de mat liggen om rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam te ervaren.

Liefs Tina