Deep tissue massage

Deep tissue massage

Deep tissue massage is een krachtige massage die vooral goed is om om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de doorbloeding verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. Deze massage wordt vooral met de duimen, knokkels, onderarmen en ellebogen uitgevoerd. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen. Als je een kwalitatief goede massage hebt gehad, voel je je na twee dagen een stuk beter.

Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen.

Na een deep tissue massage moet je heel veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken.